Appartement in Venlo (Brouwersplaats) via Papayo

Appartement in Venlo (Brouwersplaats)Te huur: 2-kamer appartement op goede locatie in Venlo Het appartement is gelegen nabij het centrum van Venlo en is ruim van opzet. Binnen enkele minuten bevindt je zich midden in het centrum van Venlo, je vindt hier alle gewenste voorzieningen zoals: diverse winkels, supermarkten, restaurants en café’s. Tevens zijn er diverse bushaltes op loopafstand bereikbaar en bevindt het…

Je vindt Appartement Appartement in Venlo (Brouwersplaats) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Venlo in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Venlo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Venlo (Brouwersplaats) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Venlo (Brouwersplaats)

Prijs – 950.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Venlo (Brouwersplaats)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren