Appartement in Vlaardingen (Parallelweg) via Papayo

Appartement in Vlaardingen (Parallelweg)**Modern en Ruim Appartement met Vloerverwarming in Vettenoordse Polder Oost, Vlaardingen** Op zoek naar een comfortabele en volledig ingerichte ruimte in Vlaardingen? Dit ruime appartement aan de Parallelweg 100 heeft alles wat je nodig hebt! Met vloerverwarming voor extra warmte en gemak, biedt deze woning het perfecte thuis voor expats, expatgezinnen, gezinnen en stelletjes. **Gunstige…

Je vindt Appartement Appartement in Vlaardingen (Parallelweg) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Vlaardingen in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Vlaardingen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Vlaardingen (Parallelweg) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Vlaardingen (Parallelweg)

Prijs – 1495.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Vlaardingen (Parallelweg)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren