Appartement in Vlissingen (Stenenbeer) via Papayo

Appartement in Vlissingen (Stenenbeer)Appartement met Karakter in Oude Binnenstad van Vlissingen Struinend door de straten van de Oude Binnenstad in Vlissingen, kom je dit charmante appartement tegen. Gevestigd in een historisch rijksmonument uit 1582 aan de Stenen Beer, biedt dit gemeubileerde pronkstuk een unieke woonervaring in het hart van de levendige stad. Lifestyle en Locatie De bruisende binnenstad…

Je vindt Appartement Appartement in Vlissingen (Stenenbeer) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Vlissingen in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Vlissingen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Vlissingen (Stenenbeer) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Vlissingen (Stenenbeer)

Prijs – 1600.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Vlissingen (Stenenbeer)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren