Appartement in Waalwijk (Wilhelminastraat) via Papayo

Appartement in Waalwijk (Wilhelminastraat)Omschrijving woning Beschikbaar: 20-10- 2019. Wilhelminastraat te Waalwijk. Nieuwbouwproject: Appartementen in voormalige huishoudschool gelegen in hartje centrum! Algemeen: De voormalige Huishoudschool is een begrip in het centrum van Waalwijk. Op loopafstand zijn werkelijk alle openbare gebouwen en winkels te bereiken. In totaal worden 43 prachtige nieuwbouwappartementen gerealiseerd. Er is 1 aparte en ruime slaapkamer beschikbaar….

Je vindt Appartement Appartement in Waalwijk (Wilhelminastraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Waalwijk in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Waalwijk. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Waalwijk (Wilhelminastraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Waalwijk (Wilhelminastraat)

Prijs – 959.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Waalwijk (Wilhelminastraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren