Appartement in Westbroek (Kooijdijk) via Papayo

Appartement in Westbroek (Kooijdijk)Te huur aangeboden PER DIRECT: Comfortable Staff Housing B.V. biedt per direct een locatie te huur aan in de Regio van Utrecht voor personeelshuisvesting het betreft een locatie met meerdere panden welke een totaal heeft van 10 slaapkamers, 3 badkamers, 2 keukens en 2 woonkamers. De locatie heeft de optie om ook 2 ruime schuren…

Je vindt Woonhuis Appartement in Westbroek (Kooijdijk) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Westbroek in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Westbroek. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Westbroek (Kooijdijk) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Westbroek (Kooijdijk)

Prijs – 0.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Westbroek (Kooijdijk)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren