Appartement Rotterdam centrum (TIJDELIJK VERHUUR) via Papayo

Appartement Rotterdam centrum (TIJDELIJK VERHUUR)(TIJDELIJK VERHUUR) (15-01/01-05) Speels ingedeelde drie kamer maisonnette, gelegen op de derde en vierde verdieping van een keurig complex in hartje Centrum. Centrum/Rubroek Rubroek is een wijk waarbij groen en woningbouw elkaar afwisselen en is gelegen aan de rand van het centrum. Deze zeer centrale plek in Rotterdam is sterk in ontwikkeling. De Markthal, Oude…

Je vindt Appartement Appartement Rotterdam centrum (TIJDELIJK VERHUUR) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Rotterdam centrum (TIJDELIJK VERHUUR) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement Rotterdam centrum (TIJDELIJK VERHUUR)

Prijs – 1695.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement Rotterdam centrum (TIJDELIJK VERHUUR)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren