Kamer in Amsterdam (Tourniairestraat) via Papayo

Kamer in Amsterdam (Tourniairestraat)Gemeubileerde studentenkamers te huur in Amsterdam – Slotervaart MOMENTEEL GEEN BEZICHTIGINGSMOGELIJKHEDEN -ALLE KAMERS ZIJN VERHUURD! Wel hebben wij nog kamers beschikbaar in Haarlem op slechts 30 minuten van Amsterdam. Bekijk daarvoor de advertentie Zijlweg, Haarlem. Het complex is gelegen in Amsterdam-Slotervaart, binnen het complex bevinden zich meerdere kamers voor studentenhuisvesting. Binnen enkele minuten bevindt u zich…

Je vindt Kamer Kamer in Amsterdam (Tourniairestraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad Amsterdam in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer in Amsterdam (Tourniairestraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Kamer in Amsterdam (Tourniairestraat)

Prijs – 600.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamer in Amsterdam (Tourniairestraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren