Kamer in Arnhem (Johan de Wittlaan) via Papayo

Kamer in Arnhem (Johan de Wittlaan)Mooie, ruime kamer op een top locatie! Ben je op zoek naar een mooie, ruime kamer op een goede locatie in Arnhem? Er komt vanaf 1 juli een kamer vrij in een net huis in de ruime straat Johan de Wittlaan, vlakbij de hoge scholen en het centrum. Dit charmante huis bestaat uit in totaal…

Je vindt Kamer Kamer in Arnhem (Johan de Wittlaan) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad Arnhem in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer in Arnhem (Johan de Wittlaan) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Kamer in Arnhem (Johan de Wittlaan)

Prijs – 400.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamer in Arnhem (Johan de Wittlaan)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren