Kamer in Den Haag (1e van der Kunstraat) via Papayo

Kamer in Den Haag (1e van der Kunstraat)Studentenkamers in Den Haag te huur, dichtbij het centraal station en de Haagse Hogeschool.  Deze kamers, uitsluitend voor (MBO+) studenten (max. 1 persoon), zijn mooi afgewerkt en voorzien van keurig gestucte wanden, laminaat of neutrale vloerbekking. De afmeting van de kamers ligt rond de 20<->25m2. De keuken, badkamer en toiletten worden gedeeld met 6 tot 8…

Je vindt Kamer Kamer in Den Haag (1e van der Kunstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad Den Haag in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Den Haag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer in Den Haag (1e van der Kunstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Kamer in Den Haag (1e van der Kunstraat)

Prijs – 330.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamer in Den Haag (1e van der Kunstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren