Kamer in Hilversum (Banckertlaan) via Papayo

Kamer in Hilversum (Banckertlaan)**Geweldige Kans – Gezellige Kamer in Hilversum!** Hé daar, zoek je een toffe plek om te wonen in Hilversum? Dan is deze ruime en gezellige kamer aan de Banckertlaan echt iets voor jou! Gelegen op een toplocatie direct aan de “Hoorneboegse Heide” en vlakbij een speeltuin, scholen, supermarkten en het grote winkelcentrum Kerkelanden. **Knusse Sfeer…

Je vindt Kamer Kamer in Hilversum (Banckertlaan) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad Hilversum in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Hilversum. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer in Hilversum (Banckertlaan) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Kamer in Hilversum (Banckertlaan)

Prijs – 499.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamer in Hilversum (Banckertlaan)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren