Kamer in Holwerd (Ale-Tun) via Papayo

Kamer in Holwerd (Ale-Tun)Welkom in het hart van Holwerd! Op zoek naar een comfortabel en gastvrij appartement dat ideaal is voor studenten, werkenden, alleenstaanden en expats? Zoek niet verder, want wij hebben dé perfecte ruimte voor jou! Maak kennis met Ale-Tun, een appartementencomplex gelegen op een geweldige locatie in Holwerd. Betaalbare luxe in verschillende kamerformaten Bij Ale-Tun begrijpen…

Je vindt Kamer Kamer in Holwerd (Ale-Tun) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad Holwerd in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Holwerd. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer in Holwerd (Ale-Tun) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Kamer in Holwerd (Ale-Tun)

Prijs – 525.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamer in Holwerd (Ale-Tun)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren