Kamer in Lelystad (Cannenburch) via Papayo

Kamer in Lelystad (Cannenburch)Prachtig royale kamer te huur in de populaire wijk De Landerijen Deze moderne kamer is gelegen in de wijk Cannenburch in Lelystad en biedt een fantastische woonervaring voor werkende alleenstaanden en expats. Met een oppervlakte van maar liefst 23m² is deze royale kamer volledig gestoffeerd en gemeubileerd, waardoor je direct kunt genieten van je nieuwe…

Je vindt Kamer Kamer in Lelystad (Cannenburch) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad Lelystad in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Lelystad. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer in Lelystad (Cannenburch) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Kamer in Lelystad (Cannenburch)

Prijs – 1100.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamer in Lelystad (Cannenburch)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren