Kamer in Maastricht (Ambyerstraat Noord) via Papayo

Kamer in Maastricht (Ambyerstraat Noord)Grijp nu je kans en reserveer deze te gekke kamer in Amby, Maastricht! Kom genieten van het studentenleven of ervaar hoe het is om in je eentje te wonen – deze gezellige kamer is perfect voor zowel studenten als werkenden, alleenstaanden en expats. Gelegen aan de Ambyerstraat Noord in de bruisende wijk Amby, biedt deze…

Je vindt Kamer Kamer in Maastricht (Ambyerstraat Noord) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad Maastricht in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer in Maastricht (Ambyerstraat Noord) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Kamer in Maastricht (Ambyerstraat Noord)

Prijs – 595.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamer in Maastricht (Ambyerstraat Noord)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren