Kamer in Nijmegen (Berg en Dalseweg) via Papayo

Kamer in Nijmegen (Berg en Dalseweg)huurprijs: € 536.- Exclusief overige kosten Ultiem Woongenot in Nijmegen-Oost: Studentenkamer met Woonkamer Te Huur vanaf 1 Mei 2024 Hey jij daar! Ben jij op zoek naar de ultieme chillplek in Nijmegen-Oost? Joey heeft een te gekke studentenkamer voor je in de populaire wijk Hengstdal. Het adres is Berg en Dalseweg, helemaal top toch? De…

Je vindt Kamer Kamer in Nijmegen (Berg en Dalseweg) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad Nijmegen in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Nijmegen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer in Nijmegen (Berg en Dalseweg) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Kamer in Nijmegen (Berg en Dalseweg)

Prijs – 536.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamer in Nijmegen (Berg en Dalseweg)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren