Kamer in Roosendaal (Molenstraat) via Papayo

Kamer in Roosendaal (Molenstraat)Te huur voor werkende of studerende huurder, kamer in het centrum van Roosendaal. De kamer is gelegen in het centrum van Roosendaal en heeft verder uitzicht op de winkelstraat. Binnen enkele minuten bevindt je zich midden in het centrum van Roosendaal, je vindt hier alle gewenste voorzieningen zoals: diverse winkels, supermarkten, restaurants en café’s. Tevens zijn er diverse bushaltes op…

Je vindt Kamer Kamer in Roosendaal (Molenstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad Roosendaal in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Roosendaal. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer in Roosendaal (Molenstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Kamer in Roosendaal (Molenstraat)

Prijs – 325.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamer in Roosendaal (Molenstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren