Kamer in Rutten (Hopweg) via Papayo

Kamer in Rutten (Hopweg)Leuk appartement te huur in het gezellige dorp Rutten! Locatie: Hopweg, 8313 RJ Rutten Type: Appartement / Studentenkamer Wijk: Rutten Welkom bij deze knusse kamer aan de grens van Friesland! Deze gemeubileerde kamer is ideaal voor een alleenstaande en is voorzien van een slot, zodat je altijd je persoonlijke spullen veilig kunt opbergen, ook als…

Je vindt Kamer Kamer in Rutten (Hopweg) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rutten in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rutten. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer in Rutten (Hopweg) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Kamer in Rutten (Hopweg)

Prijs – 350.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamer in Rutten (Hopweg)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren