Kamer in Zwolle (Oosterlaan) via Papayo

Kamer in Zwolle (Oosterlaan)Ruime studentenkamer in het levendige Zwolle. Ben jij op zoek naar een gezellige studentenkamer in het bruisende Zwolle? Dan is deze kamer aan de Oosterlaan perfect voor jou! Gelegen in een karakteristiek pand uit 1910, biedt deze ruime kamer alles wat een student nodig heeft. Met een eigen keuken in de kamer en gedeelde faciliteiten…

Je vindt Kamer Kamer in Zwolle (Oosterlaan) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad Zwolle in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Zwolle. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer in Zwolle (Oosterlaan) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Kamer in Zwolle (Oosterlaan)

Prijs – 550.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamer in Zwolle (Oosterlaan)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren