Kamer in Zwolle (Oosterlaan) via Papayo

Kamer in Zwolle (Oosterlaan)Studentenkamer in Zwolle – Kom langs tijdens de open bezichtiging op 30 januari 2024! Adres Dit gezellige studentenverblijf is gelegen aan de Oosterlaan in Zwolle. Met een centrale ligging en de nabijheid van talloze voorzieningen, is dit dé ideale locatie om te wonen tijdens je studie. Type Deze studentenkamer biedt alles wat je nodig hebt…

Je vindt Kamer Kamer in Zwolle (Oosterlaan) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad Zwolle in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Zwolle. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer in Zwolle (Oosterlaan) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Kamer in Zwolle (Oosterlaan)

Prijs – 345.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamer in Zwolle (Oosterlaan)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren