Opslagruimte via Papayo

OpslagruimteVlakbij Heeswijk is ruimte vrij voor opslag De ruimte is schoon en in nieuwstaat Deze ruimte is niet geschikt om dagelijks te werken Qua indeling zijn er een aantal mogelijkheden Hierbij twee voorbeelden: Ruimte : 11,40 x 7,20 en 3,00 hoog 2x roldeur en 1 loopdeur € 471,– Ruimte 3: 16,00 x 7,20 en 3,00…

Je vindt Appartement Opslagruimte nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Heeswijk in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Heeswijk. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Opslagruimte wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Opslagruimte

Prijs – 425.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Opslagruimte

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren