Premium garagebox 18m2 te huur via Papayo

Premium garagebox 18m2 te huurGaragePark Breda is een park met 198 extreem veilige garageboxen. Het park is gevestigd aan de Tuinbouwveilingweg in Breda en is gesitueerd langs de A16 en A58, waardoor de bereikbaarheid uitstekend is. De garageboxen zijn uitstekend te gebruiken als opslag- werk- en bedrijfsruimte, zijn 24/7 toegankelijk en zeer goed beveiligd (BORG-2). Formaat: 18 m2 (6m…

Je vindt Garage Premium garagebox 18m2 te huur nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Garage ligt in de stad Breda in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Garage in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Premium garagebox 18m2 te huur wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Premium garagebox 18m2 te huur

Prijs – 239.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Premium garagebox 18m2 te huur

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren