Studio Comfort Equestrum via Papayo

Studio Comfort EquestrumDe studio’s van Equestrum zijn perfect voor de huidige student. Ze zijn comfortabel, voelen als een echt thuis en bieden alles wat je nodig hebt. De studio’s zijn ingericht met een mix van een luxe uitstraling met grote comfort. Er is zowel ruimte voor privacy als voor gezelligheid. In de andere studio’s zullen namelijk ook…

Je vindt Studio Studio Comfort Equestrum nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Studio ligt in de stad Schipluiden in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Schipluiden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Comfort Equestrum wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Studio Comfort Equestrum

Prijs – 681.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Studio Comfort Equestrum

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren