Appartement in Amstelveen (Kringloop) via Papayo

Appartement in Amstelveen (Kringloop)Te huur aangeboden een appartement met 3 slaapkamers aan de Kringloop te Amstelveen. Het appartement beschikt over 3 slaapkamers, een ruime badkamer, keuken, hal, aparte toilet, ruime balkon en ruime woonkamer met separate keuken. Het appartement aan de Kringloop beschikt over een deelvergunning voor 4 personen en is per direct beschikbaar voor delers en/of het…

Je vindt Appartement Appartement in Amstelveen (Kringloop) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Amstelveen (Kringloop) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Amstelveen (Kringloop)

Prijs – 2250.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Amstelveen (Kringloop)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren