Appartement in Roosendaal (Nispensestraat) via Papayo

Appartement in Roosendaal (Nispensestraat)Per direct beschikbaar in het centrum van Roosendaal: een 2-kamer appartement Het appartement is gelegen in het centrum van Roosendaal en heeft verder uitzicht op de winkelstraat. Binnen enkele minuten bevindt u zich midden in het centrum van Roosendaal, u vindt hier alle gewenste voorzieningen zoals: diverse winkels, supermarkten, restaurants en café’s. Tevens zijn er diverse bushaltes op…

Je vindt Appartement Appartement in Roosendaal (Nispensestraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Roosendaal in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Roosendaal. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Roosendaal (Nispensestraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Roosendaal (Nispensestraat)

Prijs – 1200.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Roosendaal (Nispensestraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren