Appartement in Utrecht (Albert van Dalsumlaan) via Papayo

Appartement in Utrecht (Albert van Dalsumlaan)NIEUW IN DE VERHUUR RIANTE MAISSONETTE AAN DE ALBERT VAN DALSUMLAAN TE UTRECHT. Zeer ruim 4-kamer appartement met zonnig terras op een zeer gunstige locatie aan de Albert van Dalsumlaan in Utrecht. In de nabijheid van het Universiteitscentrum de Uithof, het University College, het Utrechts Medisch Centrum, het natuurgebied Amelisweerd, zwembad De Krommerijn en sportvelden….

Je vindt Appartement Appartement in Utrecht (Albert van Dalsumlaan) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Utrecht (Albert van Dalsumlaan) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Utrecht (Albert van Dalsumlaan)

Prijs – 1450.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Utrecht (Albert van Dalsumlaan)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren