Kamer in IJsselstein (Utrechtseweg) via Papayo

Kamer in IJsselstein (Utrechtseweg)VIEWING IS FULL! / BEZICHTIGING IS VOL! NIEUW IN DE VERHUUR KAMER AAN DE UTRECHTSEWEG IN IJSSELSTEIN. BESCHIKBAAR VOOR EEN STUDERENDE OF WERKENDE JONGEMAN. Wonen nabij het gezellige stadscentrum van IJsselstein? Dat kan! Er komt een leuke kamer van ca. 16 m² beschikbaar op de begane grond van een eengezinswoning. De kamer wordt gestoffeerd opgeleverd…

Je vindt Kamer Kamer in IJsselstein (Utrechtseweg) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad IJsselstein in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in IJsselstein. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer in IJsselstein (Utrechtseweg) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Kamer in IJsselstein (Utrechtseweg)

Prijs – 400.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamer in IJsselstein (Utrechtseweg)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren