Vrijstaand huis in Wanroij met 6 slaapkamers via Papayo

Vrijstaand huis in Wanroij met 6 slaapkamersRuime entree 4 x 4 meter met Koelkasten en wasmachine Met toegang tot WC en badkamer Keuken 4 x 3, 5 meter Tafel met stoelen Aanrecht met 2 kookplaten (2×4) Ruime woonkamer met toegang naar buiten De tuin is grotendeels betegeld De woonkamer is 4 x 9 meter Tafel stoel en kasten staan er Vanuit…

Je vindt Appartement Vrijstaand huis in Wanroij met 6 slaapkamers nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Wanroij in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Wanroij. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Vrijstaand huis in Wanroij met 6 slaapkamers wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Vrijstaand huis in Wanroij met 6 slaapkamers

Prijs – 3500.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Vrijstaand huis in Wanroij met 6 slaapkamers

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren