Appartement in Utrecht (Azaleastraat) via Papayo

Appartement in Utrecht (Azaleastraat)NIEUW IN DE VERHUUR CHARMANTE, GEMEUBILEERDE TUSSENWONING AAN DE AZALEASTRAAT IN UTRECHT. In een van de meest gewilde wijken van Utrecht ligt deze charmante tussenwoning, met woonkamer en-suite, 1 slaapkamer en riante achtertuin met schuur. Deze leuke woning is gelegen in de wijk Tweede Daalsebuurt, op loopafstand van de Amsterdamsestraatweg met haar diversiteit aan winkeltjes…

Je vindt Woonhuis Appartement in Utrecht (Azaleastraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Utrecht in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Utrecht (Azaleastraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Utrecht (Azaleastraat)

Prijs – 1295.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Utrecht (Azaleastraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren