Appartement in Utrecht (Weerdsingel Oostzijde) via Papayo

Appartement in Utrecht (Weerdsingel Oostzijde)NIEUW IN DE VERHUUR PRACHTIG GEMEUBILEERD 2-KAMER APPARTEMENT OP TOPLOCATIE AAN DE WEERDSINGEL OOSTZIJDE. Werkelijk prachtig gemeubileerd appartement beschikbaar met uitzicht op de Singel! Het appartement verkeert in een uitmuntende staat en is van alle luxe gemakken voorzien. U bevindt zich in hartje centrum en geniet hier van het mooie uitzicht. Desalnietemin geniet u van…

Je vindt Appartement Appartement in Utrecht (Weerdsingel Oostzijde) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Utrecht (Weerdsingel Oostzijde) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Utrecht (Weerdsingel Oostzijde)

Prijs – 1995.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Utrecht (Weerdsingel Oostzijde)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren