Finaforte ondernemershypotheek biedt kansen

Ondernemers, freelancer en ZZP’ers met een mooi inkomen huren vaak een woning omdat een hypotheek vaak (nog) niet haalbaar is, FinaForte.nl biedt met een ondernemershypotheek kansen voor ondernemers om een hypotheek te verkrijgen, zakelijke hypotheken zijn vaak erg lastig en er zijn niet veel banken die zakelijke aanvragen voor hypotheken financieren, vaak wordt er gekeken naar het gemiddelde inkomen over de laatste 3 jaren aan de hand van de jaarcijfers, startende ondernemers of kleine bedrijven kunnen niet altijd een stabiel inkomen aantonen terwijl er toch genoeg winst gemaakt wordt, Finaforte is de partij om te kijken of een ondernemershypotheek toch haalbaar is!

bannerset-468x60

Voor het berekenen van de ondernemershypotheek heeft de adviseur jaarcijfers en IB-aangiftes nodig, ook wordt er natuurlijk gekeken naar de beste rente op de huidige hypotheek markt.

Door een fiatteur wordt het toetsinkomen van de ondernemer vastgesteld, aan de hand van dit toetsinkomen wordt de maximale hypotheek vastgesteld om te kijken of de financiering voor een woning haalbaar is. FinaForte.nl werkt de hypotheekaanvraag helemaal tot in de puntjes uit. Dit bestaat voor het grootste gedeelte uit een analyse van het inkomen, vermogen en jaarcijfers waarvan een rapport wordt uitgewerkt voor de klant. Door het opstellen van een uitgebreid ondernemersprofiel krijgt een fiatteur in een keer een goed beeld en inzicht in het inkomen van de ondernemer en onderneming.bannerset-336x280 De ondernemershypotheek van Finaforte is geschikt voor ZZP-ers, DGA’s, Freelancers en ook startende ondernemers, het eerste intake / adviesgesprek is gratis, door een erkende hypotheekadviseur wordt gekeken naar de jaarcijfers en IB-aangiftes van de aanvrager, op basis van de gegevens zoeken ze de laagste hypotheekrente, u kunt financiering aanvragen voor woningen, praktijk-woonpanden en bedrijfspanden. Bekijk hier de website van GoedkopeHypotheek.