Lampen trends 2017

Op zoek naar een nieuwe inrichting voor in huis? Dan denk je misschien niet meteen aan het vervangen van je lampen of wel? Toch is dit een essentieel onderdeel om je kamer een andere uitstraling te geven. Veel mensen veranderen namelijk van alles aan de woonkamer, maar de standaard hanglamp van 15 jaar oud hangt er ook nog steeds. Wij raden je aan om hier toch eens een keer goed naar te kijken, want een mooie nieuwe lamp kan je hele woonkamer een hele andere look geven. En dit hoeft geen eens de hoofdprijs te kosten. Natuurlijk kan je het zo gek maken als je zelf wilt, maar een mooie hanglamp heb je al vanaf 50,-. Het maakt niet uit van wat voor stijl je houd. De woontrends van 2017 zijn namelijk heel divers, en in vele soorten stijlen kan je mooie lampen verkrijgen.

Designlampen voor een budget prijs

Op websites als goedkope lampen, verlichtingswinkel en ga zo maar door vind je namelijk prachtige designlampen voor een bijzonder scherpe prijs. Alleen een nette prijs is misschien niet voldoende voor u, want je kan wel goedkope lampen vinden op diverse websites. Alleen zit de lamp van uw keuze er dan ook tussen? Voor 2017 zijn de grootste collecties in de volgende stijlen te vinden: Industriƫle lampen, Landelijke lampen en het Moderne landelijke. Met veel natuur kleuren en de blauwe en groene kleuren dan bent u helemaal in voor 2017. Zelfs de planten zijn weer terug aan het komen in huis. De woontrends van najaar 2017 zijn op veel punten toch wel flink veranderd ten opzichte van vorig jaar. Vorig jaar was het Industriele helemaal booming met veel ijzerwerk en hout. Dit kan natuurlijk nog steeds, maar je merkt dat het toch weer wat meer richting hout met kleur gaat. Veel zachte natuurlijke tinten in voornamelijk lichtere groentinten en blauwtinten met hout.

Woontrends 2017

Natuurlijk is het ieder voor zich waar je je inrichting op maakt. Je kan meegaan met de woontrends, maar natuurlijk ook gewoon helemaal op jezelf gaan stylen. Lekker iets unieks maken, en daarbij hoort ook een unieke lamp. Wist je dat je er ook complete Facebook groepen zijn met handleidingen om een simpele goedkope lamp helemaal te personaliseren? Hierdoor bespaar je veel geld op een mooie lamp, en heb je echt iets unieks hangen.